Waterornamenten

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een waterornament kopen doe je bij Biezen

Ben je opzoek naar een prachtig waterornament? Bij Biezen vind je een ruim assortiment aan waterornamenten. Binnen ons ruime assortiment vind je tuinfonteinen, waterbeelden, waterpartijen en waterfonteinen in diverse soorten en maten! Denk hierbij aan watervallen, boeddha’s, bollen en natuurlijke rotsen. Wil je meer informatie en advies? Vraag het aan onze klantenservice of bezoek onze grote showroom in Beek en Donk nabij Helmond, Gemert en Eindhoven.

Waarom een waterornament buiten in de tuin?

Een waterornament zorgt voor gezelligheid en een sfeervolle tuin. Tuinfonteinen zijn echte eyecatchers voor buiten in je tuin! Met deze waterfonteinen ontstaat er een natuurlijke en levendige tuin. Bij Biezen vind je ook waterornament met verlichting, zodat je extra sfeer kan creëren in de avond! Een waterornament met verlichting geeft namelijk een prachtig effect in het donker. Bestel jouw favoriete waterornament gemakkelijk via onze webshop of bezoek onze showroom voor inspiratie!

Hoe werkt een waterornament?

Onze waterornamenten zijn heel gemakkelijk te installeren! De meeste waterornamenten zijn plug & play! uitvoeringen. Hierdoor is het installeren, maar een paar minuten werk. Je plaatst de tuinfontein op de gewenste plek en vult het waterreservoir met water (onze waterornamenten hoef je dus niet aan te sluiten op de waterleiding). Daarna voor zie je het waterornament van stroom. Het water wordt vervolgens vanuit het waterreservoir omhoog gepompt. Hierna wordt het vallende water weer opgevangen in het waterreservoir. Dit herhaalt zich continue. Hierdoor is er ook geen waterverspilling!

Bij aankoop van onze waterornamenten ontvang je er altijd een waterreservoir en pomp bij, zodat je direct kan genieten van jouw waterornament!

Ontdek onze showroom met de mooiste waterfonteinen en tuinornamenten!

Bij Biezen vind je echte de mooiste waterornamenten voor in je tuin! Ben je er nog niet helemaal uit welk ornament in jouw tuin past? Bezoek dan onze showroom en kijk rond tussen ons assortiment tuinfonteinen. Heb je nog vragen? Onze specialisten helpen je graag bij het kiezen van het juiste waterornament. Je vindt ons tuincentrum in Beek en Donk nabij Helmond, Uden/Veghel en Eindhoven. We zien je graag in ons tuincentrum!