Kattenvoer en -snacks

Producten 1-24 van 271

Filteren0
Van hoog naar laag sorteren

Kattenvoeding van Biezen is goed én lekker

Van nature zijn katten carnivoren, oftewel vleeseters. Ook staan ze erom bekend nogal kieskeurig te kunnen zijn, ze weten vaak goed wat ze wel en niet lekker vinden. Naast dat het dus belangrijk is om jouw kat een gevarieerd dieet voor te schotelen, krijgt hij ook graag iets lekkers; anders zou hij het zomaar eens kunnen laten staan. Biezen heeft daarom een uitgebreid assortiment kattenvoeding van de beste kwaliteit. Voor kitten of senior, binnen- of buitenkat en voor ieder ras: van Europese of Britse Korthaar tot Maine Coon en Ragdoll. Bij Biezen bestel je snel online de juiste voeding voor jouw kat en wij brengen dit bij jou thuis. Makkelijker kan het niet. 

Jumper de diersuper in Beek en Donk

In ons tuincentrum vind je Jumper Beek en Donk. Doordat Biezen is aangesloten bij de formule van diersuper Jumper hebben wij een ruim aanbod aan diervoeding en dierbenodigdheden. Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en hebben de beste prijs. Ook staan onze specialisten met hun ruime vakkennis altijd voor je klaar. Je begrijpt dus wel waarom veel huisdiereigenaren uit de omgeving en onder andere de regio’s Helmond, Laarbeek en Gemert ons altijd weer weten te vinden.

Heb je vragen of wil je gewoon graag wat meer weten, dat kan! Vraag het onze specialisten in Jumper Beek en Donk of via de klantenservice. Zij helpen je graag de juiste kattenvoeding te vinden voor jouw kat. Of dat nou droogvoer of natvoer is, met kip of zalm of van Whiskas, Felix of Edgard & Cooper. Samen gaan we op zoek naar verschillende goede én smakelijke opties voor jouw kat. Zodat zelfs de grootste fijnproever niet uitgekeken kan raken op zijn voer.

Kattenvoer dat bij jouw kat past

Over het algemeen geven katteneigenaren hun kat op meerdere momenten per dag wat te eten. Vaak volgens een vast patroon en soms met tussendoor nog wat snacks. Maar wat geef je jouw kat nou precies te eten? Voor katten geldt: afwisseling is het beste! Om je een handje te helpen, geven we je wat tips waarop je  kunt letten bij het kiezen van de juiste voeding voor jouw kat. 

  • Levensfase: de behoeften van een kat veranderen per levensfase. Vandaar dat er speciale voeding is voor kittens, volwassen en senioren. Welke voeding je jouw kat het beste kunt geven, hangt dus samen met zijn leeftijd.
  • Levensstijl: katten houden er verschillende levensstijlen op na. De ene kat is bijvoorbeeld een stuk actiever dan de ander. Ook zijn er binnen- en buitenkatten. De levensstijl en dan met name het energieverbruik van jouw kat is bepalend voor welk voer je het beste kunt geven. Ook hebben we speciale voeding, zoals glutenvrij en biologisch voer.
  • Smaak: juist omdat katten zo kieskeurig kunnen zijn, is ons aanbod aan kattenvoer breed. Van diverse kattenbrokken tot allerlei soorten natvoer met onder andere gevogelte, lam, rund, zalm en forel maar ook met rijst, bessen en kruiden. Erg lekker dus, maar ook goed voor bijvoorbeeld gebit, vacht, gewrichten en immuunsysteem.

Wij hebben kattenvoer van topmerken zoals Almo Nature, Biofood, CaroCroc, Edgard & Cooper, Felix, Fokker, Gourmet, Prins Petfood, Purina One, Royal Canin, Sheba, Smolke en Whiskas

Wij staan klaar voor jouw kat

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van de juiste voeding voor jouw kat? Dat begrijpen we! Onze specialisten helpen je graag bij het samenstellen van een gevarieerd dieet voor jouw kat. Kom eens langs bij Jumper Beek en Donk in ons tuincentrum voor persoonlijk en deskundig advies. Of vraag het onze specialisten via de klantenservice.